Trevlig sommar till alla elever och föräldrar på Björknässkolan! Tack för ett gott samarbete under läsåret. Skolan börjar igen måndag 19 augusti.

Blanketter

Ledighetsansökan
Här kan du skriva ut en ledighetsansökan för elever. Fyll i den och lämna in i god tid innan önskad ledighet till klassföreståndare eller mentor.
Länk till ledighetsansökan

Anmälan om avvikande kost
Lämnas till husmor vid skolstart.
Länk till blankett

Språkval åk 6
Alla elever i grundskolan läser ett b-språk i årkurs 6. Detta val görs under vårterminen i åk 5. Klicka på länken nedan för att ladda ner språkvalsblanketten.
Länk till språkvalsblankett

Språkvalsbyte
Om en elev under åk 6-9 vill byta språkval måste bytet godkännas av föräldrar samt undervisande lärare. Börja med att fylla i blanketten nedan och lämna till mentor eller biträdande rektor.
Länk till bytesblankett

Profilval åk 7-9
Alla elever i åk 7-9 gör ett profilval. Vi erbjuder er följande profiler. Detta val görs under vårterminen i åk 6.

Modersmålsundervisning