Björknäsportalen

Här loggar du in på Björknäsportalen:

Matsedel

Se vad som serveras i appen "Skolmaten"

För att kontakta oss:
Mats Lindskoug, intendent

Raziye Arslan, husmor
Köket 08-718 85 28

Elevrådet

Elevrådet F-6
I elevrådet samlas klassrepresentanter från årskurs 2-6. Varje klass har en elevrådsrepresentant samt en suppleant utifall den ordinarie representanten är sjuk. Vi träffas var tredje vecka under hela läsåret. Vi har en ordinarie ordförande samt en sekreterare. Vi har även representanter som deltar i matrådet samt samrådsgruppen.

I början av läsåret diskuteras vad elevrådet är:

·   Varför har vi ett elevråd?

·   Varför tycker du att det är viktigt med elevråd?

·   Vad är din uppgift i elevrådet?

·   Hur går ett elevrådsmöte till?

Varje möte går vi igenom föregående protokoll, tar emot rapporter från klassråden, matrådet, samrådsgruppen samt skolgårds- och miljögruppen. Vi följer en fast dagordning vid varje möte. Varje representant ska ta med sin elevrådspärm vid varje möte. I den sätter man in föregående protokoll, skriver upp vad man ska förmedla till sin klass, nästa mötestid etc. Protokollen från varje möte kan man läsa på intranätet under protokoll.

Elevrådet 7-9
Elevrådet på 7-9 är uppbyggt på samma sätt. Elevrådet träffas en gång per månad och alla klasser har en representant.

- alla elever har en egen e-postadress
- e-posten kan nås från alla internetuppkopplade datorer

Länk till sidan

InfoMentor

Logga in
Varje vårdnadshavare erhåller en individuell inloggning. För er som väljer att autentisera er via BankID behöver ni inte kvittera ut inloggningsuppgifter på skolan men om ni inte kommer använda er av BankID måste ni komma till skolan för att erhålla era aktiveringskoder.

Inloggning vårdnadshavare här

Inloggning elever och personal här

Distribution av era inloggningsuppgifter
Inloggningsuppgifter kan hämtas ut i skolans reception i A-huset. Ni måste legitimera er för att erhålla inloggningsuppgifterna.

Komplettera dina kontaktuppgifter
När ni loggat in i InfoMentor vid första tillfället kompletterar ni era kontaktuppgifter i menyn inställningar. Detta är inte obligatoriskt men underlättar skolans kommunikation med er vårdnadshavare. Övriga kontaktuppgifter hämtas från Skatteverket. Oavsett antal barn och skolplacering (Nackas kommunala skolor) kommer ni endast erhålla ett användarkonto.

Hjälp
Har ni frågor eller är osäkra på hur man använder InfoMentor är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss på skolan. InfoMentor tillhandahåller lathundar/instruktioner för de flesta av aktiviteterna. Ni hittar informationen via www.infomentor.se/support

Kontakta skolan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skolledningen

Fler artiklar...