Blanketter

Ledighetsansökan
Här kan du skriva ut en ledighetsansökan för elever. Fyll i den och lämna in i god tid innan önskad ledighet till klassföreståndare eller mentor.
Länk till ledighetsansökan

Anmälan om avvikande kost
Lämnas till husmor vid skolstart.
Länk till blankett

Språkval åk 6
Alla elever i grundskolan läser ett b-språk i årkurs 6. Detta val görs under vårterminen i åk 5. Klicka på länken nedan för att ladda ner språkvalsblanketten.
Länk till språkvalsblankett

Språkvalsbyte
Om en elev under åk 6-9 vill byta språkval måste bytet godkännas av föräldrar samt undervisande lärare. Börja med att fylla i blanketten nedan och lämna till mentor eller biträdande rektor.
Länk till bytesblankett

Modersmålsundervisning

Sjukanmälan

Föräldrar anmäler frånvaro via InfoMentor.

I undantagsfall så kan man ringa:

Björkbacken 08-718 85 24

Vintergatan, Klockspelet, Gula villan 08-718 85 12

Kärnhuset 08-718 86 75

Centrumskolan 08-718 86 90

Björknässkolans föräldraförening

2020-08-16:
Björknässkolans föräldraförening lägger ner! Behov och intresse finns inte längre att driva föreningen.

Återkommer inom kort med datum för vårt sista möte.

Anna och Sara

-----------------------------------------------------

Björknässkolans föräldraförening driver frågor om skolutveckling och bra arbetsmiljö för eleverna i Björknässkolan.

Föräldraföreningen arbetar aktivt för att positivt bidra till skolans utveckling och driver frågor som föräldrarna i skolan anser viktiga. Föreningens styrelse har tät kontakt med skolledningen och träffas på samråd flera gånger per termin.

Alla som har barn i Björknässkolan är välkomna som medlemmar!

Medlemsavgiften går oavkortat tillbaka till eleverna på Björknässkolan i form av exempelvis bidrag till förbättrad skolmiljö, föreläsningar och premiering av elevrådsrepresentanter.

Alla som har barn i Björknässkolan, föräldrar, bonusföräldrar och andra vårdnadshavare, är välkomna som medlemmar i föreningen.

Medlemsavgiften är endast 100 kr/syskonskara och läsår.

Betala på Pg 27 75 12-0 eller via Swish nr 1231960186.

Glöm inte att ange barnens namn och klass på din betalning.

Verksamhetsår 2019/2020
Styrelsen träffar skolledningen på samrådsmöten regelbundet under läsåret och representerar skolans föräldrar i diverse frågor.

Föreningens årsmöte sker under oktober månad och kallelse kommer via Infomentor.

Föreningsstadgar för Föräldraföreningen Björknässkolan: Ladda ner här (pdf)

Kontakta oss!

VI VILL BLI FLER I STYRELSEN!

Kontakta gärna styrelsen om du har frågor eller förslag på frågor som du tycker föreningen ska engagera sig i.

Anna Franzen, 070-720 37 10 (barn i årskurs 9)

Tack för ditt stöd!

Ledighetsansökan

Länk till ledighetsansökan

Sveriges bästa utbildning – för alla elever varje dag!

Genom IT kan vi utveckla det individuella lärandet och göra lärarens kunskap och material tillgängligt 24-7 för elev och föräldrar.

Med detta menar vi:

Öppenhet = Vi öppnar upp vår verksamhet för föräldrar och samhälle i stort. Vi vill ta nytta av föräldramedverkan, företagsmedverkan och öppna upp för ett samarbete i större utsträckning än tidigare. De blir delaktiga i det vi gör och vi nyttjar deras kompetenser.

Tillgänglighet = Göra lärarens kompetens och resurser tillgängliga när som helst och varsomhelst. Elevernas lärande sker inte bara inom skolans lokaler mellan 8 och 3, därför kan vi heller inte begränsa tillgången till resurser, kursinnehåll och mål till den tiden.

Mångfald = Vi utnyttjar och tar del av varandras kompetenser. Detta genom att skapa en resursbank där vi sparar vårt material. Undervisningen individualiseras för att passa elevernas individuella inlärningstakt.

Fler artiklar...

1. SkolportalN