Fritidshemmen stänger kl 16:00 den 12 februari, 25 mars och 6 maj. Läsårsdata

VÄLKOMMEN PÅ LÄXHJÄLP
Gäller alla elever åk 7-9, ingen föranmälan behövs. Skolans erfarna resurspedagoger genomför verksamheten.
Mån 15:10 - 17:00
Ons 15:30 - 17:00
Tor 08:00 - 08:50
Fre 08:00 - 08:45
Plats: Sal 113

Nationella prov genomförs enligt skolverkets datum, se här

Fritidsklubben

Välkommen till Fritidsklubben

Inför skolstart 2019 gjorde vi en sammanslagning av årskurs 3 och mellanstadieelever i nya stora lokaler.

Vi vill att ni ska känna er varmt välkomna till Björknässkolans nya fritidsklubb.

Vi som arbetar här heter Lena Liljedahl, Hugo Berglund, Ingela Vau, Fereydoon Boroon och Jörgen Nilsson.

Vi kommer att ge er en så rolig och händelserik fritidstid som möjligt med många olika aktiviteter att välja på. Valfriheten är stor hos oss, vi försöker att ha olika aktiviteter varje vecka beroende på vad NI vill göra.

Ni kommer till exempel få möjligheten att gå till stora sporthallen och om man har lust så finns det möjligheten att lära sig skapa film.

Till föräldrar
All information från oss kommer att ligga ute på Infomentor. Det gäller t.ex. planering, anmälan inför lov och annan viktig information.

Kontrakt/klippkort
Kontrakt finns att hämta hos oss, det kostar 800 kr och gäller till och med den 30 juni 2020.

Klippkort är också ett alternativ. Då får ni tio besök och det kostar 500 kr. Klippkort går ej att använda på lov och studiedagar.

Vår lokal ligger i källaren på klockspelet.

Telefon till oss: 08-718 85 09